deHattemer.nl

Donderdag, 25 juli 2024

Het laatste nieuws uit Hattem

VSCO’61 zoekt trainer voor Vrouwen 1

VSCO’61 zoekt trainer voor Vrouwen 1
Ingezonden door: Jan Borgers

Voetbalvereniging VSCO’61 in Oosterwolde (Gld) is op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde trainer voor het Vrouwenelftal. VSCO ’61 is een goed georganiseerde vereniging die stevig verankerd is in de samenleving van het dorp Oosterwolde (Gld) en ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt in de gemeente Oldebroek. Sportieve prestaties en gezelligheid gaan hand in hand. Het Vrouwenelftal van VSCO’61 komt uit in de vierde klasse.

Het takenpakket ziet er als volgt uit:

  • Verzorgen van de trainingen op dinsdag en donderdag van 19.30 tot 21.00 uur.
  • Coachen en begeleiden op wedstrijddagen.
  • Het team beter maken.
  • Samenwerken/overleggen met de technisch coördinator en de trainer van Vrouwen 2.
  • Voetbalbeleidsplan/visie VSCO’61 in acht nemen
  • Normen en waarden VSCO’61 respecteren en uitdragen

Ervaring als trainer is vereist en ervaring met Vrouwenvoetbal is een pre. VSCO’61 biedt de mogelijkheid tot het volgen van aanvullende trainersopleidingen. Wij zoeken een positieve en enthousiaste trainer. Een trainer die creatief is in zijn oefenstof en kan differentiëren op niveau.

Het is de bedoeling dat de nieuwe trainer direct in het nieuwe seizoen 2020-2021 kan beginnen.

VSCO’61 Vr1 is een team van sportieve meiden die naast ambitie ook sfeer en gezelligheid nastreven. Ze spelen om te winnen, maar vinden het ook belangrijk dat elke speler daar een inbreng in heeft.

Ben jij een enthousiaste en gemotiveerde trainer en spreekt deze vacature jou aan, stuur dan een e-mail met korte motivatie en CV naar Christiaan Bakhuizen (Bestuurslid Technische Zaken) via c.bakhuizen@vsco.nl.