deHattemer.nl

Donderdag, 25 juli 2024

Het laatste nieuws uit Hattem

VSCO’61 zoekt keeperstrainer voor selectie

VSCO’61 zoekt keeperstrainer voor selectie
Ingezonden door: Jan Borgers

Voetbalvereniging VSCO’61 is een goed georganiseerde vereniging die stevig verankerd is in de samenleving van het dorp Oosterwolde (Gld) en ook haar maatschappelijke verantwoordelijkheid neemt in de gemeente Oldebroek. Het eerste elftal speelt in de tweede klasse.

Voor het komende seizoen 2020-2021 zijn wij op zoek naar een keeperstrainer voor de beide selectieteams (eerste en tweede elftal.

Profiel
Wij zoeken een positieve, enthousiaste en gedreven keeperstrainer. Een keeperstrainer die het individu beter maakt en ook beter laat presteren in teamverband. Als lid van de technische staf adviseer je gevraagd en ongevraagd om de teamprestatie in zijn geheel te verbeteren.

Het heeft de voorkeur dat je werkt volgens de Frans Hoek methode maar dat is geen vereiste. Wel heb je scholing genoten als keeperstrainer. Het hebben van ervaring in het werken met selectiekeepers is gewenst. Je hebt de intentie om je meerdere jaren te willen verbinden aan onze club.

Kortom; je bent vakbekwaam, communicatief vaardig en een teamplayer.

Takenpakket
Het takenpakket ziet er op hoofdlijnen als volgt uit:

  • Verzorgen van trainingen op dinsdag- en donderdagavond (circa 5 werkuren per week)
  • Bereid zijn om wedstrijden te bekijken van het eerste en tweede elftal
  • Bereid zijn deel te nemen aan diverse overlegfora

Ben jij die positieve, enthousiaste en gedreven keeperstrainer en spreekt deze vacature jou aan, stuur dan een e-mail met korte motivatie en CV naar Christiaan Bakhuizen (bestuurslid voetbalzaken senioren) via c.bakhuizen@vsco.nl