Weinig problemen voor Hatto Heim

Weinig problemen voor Hatto HeimWeinig problemen voor Hatto Heim
Redactie: dehattemer

HATTEM- Waar de competitie 2019/2020 voor sv Hatto Heim eindigde, ging het nu weer van start: in Hulshorst.

In de beginperiode van de wedstrijd waren er over en weer kansen. Met ruim een half uur op de klok was het Elnathan van Dijk die een voorzet op het hoofd van Robin Metselaar plaatste en die kopte hard in; 0-1. Nog voor de thee was het Twan van Rijssen die goed doorging en hij liet keeper Vlieger kansloos 0-2. In de tweede helft een enorme kans voor de ingevallen Mel Mijdema, maar zijn schot werd knap gepakt door Jorick Mensink en kon in tweede instantie opgeruimd worden door de verdediging. Ruim vijftig minuten gespeeld en weer was de creatieve Van Dijk goed bezig. Hij gaf een mooie bal aan Winand Meilink die zo door kon lopen naar keeper Vlieger en de 0-3 scoorde. Twintig minuten voor tijd kreeg Twan van Rijssen een rode kaart van scheidsrechter van de Brug omdat hij een speler van Hulshorst pootje haakte, maar ook met tien man in het veld had sv Hatto-Heim geen enkele moeite met vv Hulshorst. Eindstand 0-3. Zaterdag 26 september komt E.S.C uit Elburg op bezoek. Aanvang is om 14.30 uur op sportpark 't Achterveen. Foto Gradus Dijkman.