deHattemer.nl

Donderdag, 29 februari 2024

Het laatste nieuws uit Hattem

Stem op RTV Hattem bij Rabo ClubSupport

Stem op RTV Hattem bij Rabo ClubSupport
Redactie: dehattemer

HATTEM- RTV Hattem doet mee aan Rabo Clubsupport. De Rabobank sponsort hierbij lokale initiatieven die ten goede komen aan de gemeenschap. Het bestedingsdoel van RT Hattem -nieuwe mobiele zender- is door de Rabobank gehonoreerd.

RTV Hattem verzorgt radio en tv-uitzendingen voor de inwoners van de gemeente Hattem en via DAB+ in de wijde regio. Veel radio-uitzendingen worden in de studio gemaakt en uitgezonden.

Daarnaast worden er ook live radio-uitzendingen op locatie gemaakt door middel van een mobiele zender. Om kwalitatief goede live uitzendingen te maken is goede apparatuur een eerste vereiste. “Met de mobiele radiozender kunnen wij live verslag doen van sportwedstrijden van de Hattemer verenigingen en ook van lokale activiteiten in de binnenstad. Voor de omroep is zo'n zender een behoorlijke investering. Een bijdrage uit deze Rabo actie is dan ook zeer welkom”, aldus de lokale omroep.

Van 5 oktober tot en met 25 oktober brengen klanten van Rabobank IJsseldelta hun stem uit op hun favoriete initiatieven. Door in te loggen in de app of op de website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kan je klikken op Rabo ClubSupport. Iedere klant (vanaf 12 jaar en ouder) ontvangt vijf stemmen, waarvan maximaal twee stemmen op hetzelfde initiatief uitgebracht mogen worden. U kunt met uw stem een bijdrage leveren om een deel van het door de Rabobank beschikbare bedrag aan RTV Hattem toe te kennen. “Stem daarom tussen 5 oktober en 25 oktober op RTV Hattem, waardoor RTV Hattem kwalitatief goede radio- en tv-programma's kan blijven maken!”