deHattemer.nl

Zaterdag, 18 mei 2024

Het laatste nieuws uit Hattem

Overdracht voorzitterschap HVV

Overdracht voorzitterschap HVV
Redactie: dehattemer

HATTEM- Na een lange periode van geen volleybal in de zaal, is HVV half augustus weer gestart met het trainen in de zaal. Daarnaast is er een nieuwe voorzitter: voorzitster Rosalie Geerlinks droeg na 10 jaar de hamer over aan Ilse Bloemhof.

Afgelopen week zijn ook de competitiewedstrijden begonnen. Uiteraard wordt er gespeeld en getraind onder diverse restricties en is het in elke sporthal even kijken naar de mogelijkheden voor omkleden, douchen en het gebruik van de kantine. Een aantal teams heeft wat aanwas gekregen, ondanks de moeilijke tijden om mee te kunnen trainen. Heren 1 is nog hard op zoek naar versterking, zij spelen en trainen voornamelijk op donderdagavond en hebben een enthousiaste trainer. De jeugdtrainers zijn met hun teams al fanatiek van start gegaan. Een groot deel heeft zelfs al een clinic van een aantal (ex-)internationals gevolgd om hun trainingsskills te verbeteren.

Vorig seizoen heeft het HVV bestuur een aantal oproepen gedaan om de vacatures in het bestuur in te gaan vullen en dit heeft resultaat gehad. Tijdens de ALV van september is de nieuwe technische commissie voor de senioren voorgesteld. Voorzitster Rosalie Geerlinks droeg na 10 jaar voorzitterschap de voorzittershamer over aan Ilse Bloemhof. Ilse is een enthousiaste ouder met de nodige projectleidingservaring, die de rol van voorzitter het meest passend bij haar vond. Het bestuur van HVV wilde ook graag dat ouders meer betrokken zouden worden in het bestuur, aangezien een groot deel van het bestuur uit nog spelende spelers bestond. Ook voor de sponsorcommissie is een ouder bereid gevonden om dit in te vullen. Rosalie werd na al die jaren hartelijk bedankt met een aantal presentjes en Ilse werd welkom geheten met een bos bloemen en HVV historie zowel digitaal als met een jubileumboek. Rosalie zal Ilse de komende tijd op weg helpen en blijft nog actief als speler en trainer. Hiermee kan HVV weer met een gevuld bestuur het seizoen starten.

Mocht je interesse hebben om te gaan volleyballen, je bent van harte welkom om een aantal malen mee te trainen, neem even contact op met de jeugdcommissie of de technische commissie dan kunnen zij kijken welke team voor jou het meest geschikt is.