deHattemer.nl

Donderdag, 25 juli 2024

Het laatste nieuws uit Hattem

Meer dan duizend euro voor Moria

Meer dan duizend euro voor Moria
Redactie: dehattemer

HATTEM- Afgelopen vrijdagavond is er bij Vadesto in Hattem een actie geweest voor Moria. Mediterend en neuriënd werd meer dan €1000,- opgehaald. Neuriënd, want uit voorzorg werd er door de groep niet gezongen.

Na een welkom werden de deelnemers meegenomen in een geleide meditatie onder leiding van Geja de Jong. Vervolgens klonk er een aantal mantra’s, geleid door Herman Weelink. Een van die mantra’s was “Loka samasta sukhino bhavantu”, wat betekent ‘dat iedereen overal gelukkig moge zijn’. Dit was de rode draad van de avond. Na het zingen speelde celliste Rata Kloppenburg muziek van Fauré en Schubert, begeleid door Herman op piano. Hierbij kozen de meeste deelnemers ervoor om liggend te luisteren. Omdat de deelnemers verdeeld waren over twee groepen gedurende de avond was er voldoende ruimte.

Mede dankzij de gulle giften van de deelnemers en de sponsoren is de actie zeer geslaagd. Mensen die nog willen doneren, kunnen dat doen door hun geld over te maken naar de rekening van Stichting Because We Carry: NL85 trio 0391 0737 96.