deHattemer.nl

Zaterdag, 20 april 2024

Het laatste nieuws uit Hattem

Gratis training ‘GOED omgaan met dementie’

Gratis training ‘GOED omgaan met dementie’
Redactie: dehattemer

HATTEM- In het kader van ‘Hattem dementievriendelijk’ vindt op dinsdag 3 november van 15.30-17.30 uur de training ‘GOED omgaan met dementie’ plaats in het stadhuis. Deze interactieve training is bedoeld voor Hattemers die meer over dementie willen weten.

Trainers van ‘Samen dementievriendelijk’ leren u hoe u dementie sneller herkent en hulp kunt bieden als dat nodig is. Er wordt geoefend met situaties uit de praktijk. Na deze training weet u hoe u goed kunt omgaan en contact kunt maken met mensen met dementie. De training heet ‘GOED omgaan met dementie’, waarbij de letters staan voor: - Geruststellen - Oogcontact maken - Even Meedenken - Dankjewel.

Neem voor meer informatie contact op met Ellen Snijder, coördinator van het Geheugensteunpunt Hattem, via tel. 038-4432881 of hattem@hetgeheugensteunpunt.nl. Kijk ook eens op de website www.samendementievriendelijk.nl. De trainingen worden verzorgd conform de richtlijnen van het RIVM. Om die reden kunnen er maximaal 15 personen deelnemen. Aanmelden voor deze gratis training is verplicht en kan tot 15 oktober.