deHattemer.nl

Donderdag, 25 juli 2024

Het laatste nieuws uit Hattem

40-jarig Jubileumconcert Kunstkring Hattem

40-jarig Jubileumconcert Kunstkring Hattem
Redactie: dehattemer

HATTEM- Op 17 oktober treedt bij de Kunstkring Hattem in de Marke het ‘Isabelle van Keulen Ensemble’ op met het programma ‘Bach meets Tango’. Perfect aansluitend op het 250e geboortejaar van Ludwig van Beethoven en in 2021 het 100e van Astor Piazolla.

De recente, vanwege de corona opleving, aangepaste overheidsrichtlijnen hebben ook voor deze avond gevolgen. “Wij mogen niet meer dan 30 personen tegelijkertijd ontvangen. Dankzij de medewerking van de musici kunnen wij deze avond toch laten doorgaan. Er zullen drie concerten gegeven worden van elk 1 uur. Iedereen die reeds een kaartje of abonnement heeft zal door het bestuur per email benaderd worden met meer precieze details. Er zijn geen kaartjes meer beschikbaar, er is wel een wachtlijst.” Natuurlijk, zoals eerder bericht, is dit ook het 40-jarig Jubileumconcert van Stichting Kunstkring Hattem. Dat zal deze avond zeker een extra feestelijk tintje geven.

Kijkt u voor verdere informatie over programmering, kaarten en abonnementen op de geheel vernieuwde website www.kunstkringhattem.nl.